Terug

Volg Shownieuws

ZIEN: Louisa Janssen gaat voor wat 'verbouwingen': neus, gezicht en borsten

Nieuws

18 okt 2023, 22:34

Realityster en zangeres Louisa Janssen, die samen met Michella Kox is te zien in de Videoland-serie Michella en Louisa Werken Mee (zie video), is net terug van opnames van een nieuw seizoen Echte Meisjes In De Jungle. Voor Louisa de hoogste tijd om weer aan zichzelf te laten sleutelen, zo laat ze weten.

Ze schrijft op Instagram: "Wat gaan we doen! Opnames even achter de rug, nu weer tijd voor wat verbouwingen! Vanmiddag even gesprek gehad met dokter Aganloo. We gaan weer even wat dingen opknappen! Neus, gezicht, borsten, heb er zin in! En de mensen mogen er weer wat van vinden."

Tekst gaat verder onder de Instagram-post.

Echte Meisjes In De Jungle keerde begin dit jaar na een afwezigheid van tien jaar terug. In het programma moeten deelnemers opdrachten uitvoeren in de jungle en tegen elkaar strijden.

Aan het nieuwe seizoen doen onder meer mee: Famke Louise, Kelly van der Veer en realitysterren Shanta Bakker, Shirley Cramer en Jacomien Zoer. Michella en Louisa keren ook weer terug en Valerio Zeno neemt de presentatie weer op zich. De startdatum van de reeks wordt later bekendgemaakt.

Opnames nieuw seizoen Echte Meisjes in de Jungle gaan beginnen
0:21
Opnames nieuw seizoen Echte Meisjes in de Jungle gaan beginnen

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.