Terug

Volg Shownieuws

ZIEN: Marc-Marie Huijbregts over DWDD-schandaal

Nieuws

24 nov 2022, 14:44

Marc-Marie Huijbregts (57) gaat in de aankomende aflevering van de podcast Marc Marie & Aaf Vinden Iets kort reageren op het Volkskrant-artikel over De Wereld Draait Door (DWDD), laat de cabaretier donderdag weten. Bekijk de video van Marc-Marie hierboven

Huijbregts was een veel geziene tafelgast in het programma, waar volgens de krant jarenlang sprake was van grensoverschrijdend gedrag.

Hele week mee bezig

De cabaretier is er "natuurlijk" ook de hele week mee bezig geweest, vertelt hij in een video die op het Instagramaccount van de podcast wordt gedeeld. Hij gaat dan ook "heel even" op de ophef reageren. "Ander is het ook een beetje stom".

Huijbregts benadrukt dat mensen geen uitgebreide uitleg hoeven te verwachten. "Ik ga er denk ik drie zinnen over zeggen." De nieuwe aflevering van Marc Marie & Aaf Vinden Iets is zaterdag te beluisteren op onder meer YouTube.

Vrijdag verscheen een Volkskrantartikel over jarenlang grensoverschrijdend gedrag achter de schermen van het programma DWDD, onder meer door presentator Matthijs van Nieuwkerk. De presentator liet daarop begin deze week weten voorlopig zijn werk neer te leggen en de banden te verbreken met BNNVARA. Meer daarover bekijk je in de video hieronder

Matthijs van Nieuwkerk breekt met BNNVARA
7:54
Matthijs van Nieuwkerk breekt met BNNVARA

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.