Terug

Volg Shownieuws

ZIEN: Marc van der Linden straalt weer na ziekbed

ZIEN: Marc van der Linden straalt weer na ziekbed

Nieuws

28 aug 2020, 22:45

Royaltydeskundige Marc van der Linden (50) straalt weer als nooit tevoren na een roerige periode. Hij lag onlangs nog een tijdje in het ziekenhuis vanwege een nierziekte, maar het lijkt weer een stuk beter met hem te gaan.

"Natuurlijk houd ik mijn buik in maar een tijdje flink ziek zijn zorgt wel dat je lekker wat gewicht kwijtraakt. En nee: Ik zou het niet over willen doen voor extra gewicht. En voor al diegenen die denken dat ik vet heb laten weg snijden/zuigen/smelten of wat dan ook; honi soit qui mal y pense!" (Dat betekent; schande over hem die er kwaad over denkt). "Als het jou gelukkig maakt blijf het vooral denken...", aldus Marc bij onderstaande foto.

Hij kan rekenen op veel positieve reacties, waaronder van Ruud de Wild: "Doe je goed", en Diederik Jekel: "Je ziet er goed uit Marc! Wees lief voor jezelf". Ook veel fans zijn blij dat het weer de goede kant met Marc opgaat. "Je ziet er fantastisch uit. Nu wel gezond blijven hoor! En wat iedereen vindt, brengen ze maar mooi naar de politie!", "Wat fijn dat het weer goed met je gaat! En prettige bijkomstigheid wat extra gewicht kwijt door een hele nare periode. Laat mensen maar denken. Doe wat je wil, gekletst wordt er toch" en "Lieve lieve Marc .... blij dat het weer goed gaat met je. Blij voor jou als JIJ. Blij vent maar mij maakt het niets uit, lief mens", wordt er onder andere geschreven.

https://www.instagram.com/p/CEb2eSwHrSk/

Begin augustus vertelde Marc aan RTL Boulevard wat er precies met hem aan de hand was. “Ik heb ontzettend veel reacties gehad en ik ben ook echt heel erg ziek geweest, ik heb in het ziekenhuis gelegen. Het was geen corona en ook geen buikwandcorrectie…”, vertelt Marc openhartig. En ook over de daadwerkelijke reden van zijn ziekenhuisopname liet hij wat los: “Ik heb een nierziekte en die ging mis, en daarvoor heb ik in het ziekenhuis gelegen en voor de rest ga ik het lekker privé houden.”

https://www.instagram.com/p/CDKWwzDnXI4/?utm_source=ig_embed

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.