Terug

Volg Shownieuws

Marco Borsato verbreekt mediastilte

Nieuws

15 juli 2022, 12:40

Het is enige tijd stil geweest op de mediakanalen van Marco Borsato. Vrijdag heeft hij de stilte doorbroken door iets bijzonders in zijn Instagramverhaal te delen.

Luca Borsato, de zoon van Marco heeft onlangs zijn eerste eigen nummer uitgebracht. Het lijkt erop dat Marco maar al te trots is op zijn zoon, aangezien hij een deel van het nummer laat horen in zijn verhaal. Zie de video bovenaan de pagina.

Lastige periode

De zoon van Marco bevindt zich in een lastige periode de laatste maanden. Zo belandde de carrière van Luca eind mei nog in zwaar weer nadat hij werd gelinkt aan de schandalen waarvan zijn vader Marco Borsato beschuldigd wordt. Platenmaatschappijen leken zijn muziek niet meer uit te willen brengen. Meer hierover zie je in onderstaande video.

Domper voor Luca Borsato
2:52
Domper voor Luca Borsato

Daarnaast ontvangt de 23-jarige zanger naar eigen zeggen "haatcomments en doodsbedreigingen". Meer hierover zie je in de video hieronder.

Luca Borsato ontvangt doodsbedreigingen
2:18
Luca Borsato ontvangt doodsbedreigingen

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.