Terug

Volg Shownieuws

ZIEN: Meilandjes houden welkomstfeest in Hengelo

ZIEN: Meilandjes houden welkomstfeest in Hengelo

Nieuws

25 sep 2020, 14:00

De Meilandjes hebben vrijdagavond een remigratie-borrel voor hun nieuwe buren in het Gelderse Hengelo georganiseerd. Gelukkig voor de familie is het gevreesde Project X-feest uitgebleven...

Alleen de lokale krant stond voor de deur. Die hebben de Meilandjes een welkomstwijntje gegeven, alvorens zij om 17:30 naar binnen gingen. De andere gasten waren er al, want het feest begon om 17:00 uur. De deur kon dus op slot toen zij er waren...

Om het niet uit te laten lopen tot een zogenaamd 'Project X'-feest, was het nog al een werk voor de café-eigenaren. Ze hebben de ingang afgezet met een partytent. De ramen werden speciaal voor dit feestje afgeplakt en er stond een beveiliger voor de deur, die echt alleen mensen van de gastenlijst binnen liet en pottenkijkers wegstuurde. De eigenaren van het café vonden het niet erg om te doen, want de Meilandjes zijn daar al vaste gasten en voelen zich er kind aan huis.

De Meilandjes hebben het ook niet tot een bescheiden borrel gehouden. De 60 tot 65 uitgenodigde gasten kregen een zesgangenmenu en konden wijnen, wijnen, wijnen met de familie. Bovenaan deze pagina zie je beelden van het feest.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.