Terug

Volg Shownieuws

ZIEN: Nicolette en Bas ontvangen 'liefste bericht ever'

ZIEN: Nicolette en Bas ontvangen 'liefste bericht ever'

Nieuws

16 dec 2020, 15:58

Nicolette van Dam en Bas Smit hebben er een nieuwe opa en oma bij. De twee ontvingen een video van Fred (86) en Corrie (82). Daarin bedankt het echtpaar op leeftijd de familie Smit voor alle steun die zij kregen, nadat ze werden beroofd. Volgens Bas is het zelfs het 'liefste filmpje ever'.

"Bas en Nicolette, ik beschouw jullie als mijn kleinkinderen", aldus een blije Fred en Corrie. De familie Smit is samen met een paar andere BN'ers in de bres gesprongen voor het echtpaar. Zij werden eerder deze week in hun slaap bestolen van het geld voor hun huwelijksjubileumfeest, sieraden en zijn koninklijke onderscheiding. Daarom werd er een actie opgezet om geld in te zamelen voor de tachtigers.

"Ik hoop dat jullie op ons zestigjarig huwelijksfeest komen", zegt Fred in het filmpje. Dat feest kan hoe dan ook doorgaan, want inmiddels heeft de actie meer dan 35 duizend euro opgehaald. De lieve video is bovenaan dit artikel te zien.

Bron video: Instagram / Bas Smit

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.