Terug

Volg Shownieuws

ZIEN: Nieuwe liefde voor Rutger van Barneveld

Nieuws

21 okt 2021, 20:16

Rutger van Barneveld is weer verliefd. De volkszanger vertelt aan Shownieuws dat hij in de zevende hemel is...

De 31-jarige Ik Geloof In Mij-ster is hoteldebotel geraakt op een 22-jarige politieagente. "Ik ben heel gelukkig en heel blij", zegt Rutger tegen Shownieuws. "Ze heet Naomi. We kennen elkaar al best wel een tijdje."

De liefde overviel Rutger en Naomi. "We waren eerst goed bevriend en uiteindelijk is de vonk overgeslagen. Wat we eigenlijk allebei niet hadden verwacht, maar het is toch gebeurd."

Openstellen

"Ik vond het heel lastig om me weer open te stellen", vervolgt Rutger. "Ik ben een gevoelsmens en ik wil gewoon niet meer op mijn gevoel getrapt worden. Natuurlijk zal dat heus wel weer een keer gebeuren, maar ik wil ook mijn geluk niet in de weg staan."

De Helena-zanger is helemaal gek op zijn vriendin. "Ze is ontzettend lief en zorgzaam. Ik heb vooral iemand nodig die mij af en toe op mijn plek drukt en dat kan zij enorm goed. Zij vult mij aan en andersom en ik denk dat wij dat allebei nodig hebben."

In de video bovenaan de pagina vertelt Rutger alles over zijn prille liefde.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.