Terug

Volg Shownieuws

ZIEN: Nieuwe look voor Xess Xava

Nieuws

30 juni 2021, 15:08

Xess Xava, het zoontje van Yolanthe Cabau en Wesley Sneijder, gaat voor een nieuwe look. Hierboven zie je wat voor een grote bos krullen haar zoontje heeft.

Het jongetje draagt regelmatig strakke vlechtjes, dus zo'n grote bos krullen bij Xess Xava zal in huize Cabau wel vaker te zien zijn.

Alles voor Xess Xava

Dat Yolanthe en haar zoontje de grootste lol hebben samen is geen geheim. Xess Xava is alles voor haar. Yolanthe was laatst in de special over veerkracht van het magazine van Wendy van Dijk behoorlijk openhartig over haar relatie met haar zoontje. "Ik probeer Xess alles te leren wat mijn moeder mij geleerd heeft, maar ook de dingen die ik door de omstandigheden als kind niet leerde of meekreeg. Het belangrijkste is dat Xess echt kind mag en kan zijn. Zonder angst en verdriet van anderen te leven. Zijn portie komt in zijn toekomst wel. Voor nu wil ik hem niks dan geluk en liefde geven. Zijn lach is het allerbelangrijkste."

Yolanthe openhartig over Wesley

Ook over de scheiding met Wesley Sneijder liet Yolanthe wat dingen los. "Ik ga het niet mooier maken dan het is. Het is best eenzaam. En het is niet hoe ik het voor ogen had. Alles is anders geworden en ik moet ermee dealen."

Het filmpje van Xess Xava zijn nieuwe look is boven dit artikel te bekijken.

Bron: Instagram Yolanthe Cabau

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.