Terug

Volg Shownieuws

ZIEN: Nieuwe vriendin (30) Sergio Herman zet piercing met stiefdochter (15)

Nieuws

11 sep 2021, 14:41

Een bijzonder moment voor Chanel Joppart (30), de nieuwe vriendin van Sergio Herman. Zij liet zaterdag samen met Sergio's dochter Moon (15) een nieuwe piercing zetten...

Begin dit jaar maakten Ellemieke Vermolen en Sergio herman het einde van hun huwelijk bekend. Het stel had dertien jaar een relatie en kregen samen twee zoons. Uit een eerdere relatie kreeg Sergio al een zoon en een dochter.

Piercing

Kort na de breuk met Ellemieke vond Sergio opnieuw de liefde in de twintig jaar jongere Chanel. Het stel ging vier maanden na de breuk samenwonen.

Veel laten Sergio en Chanel niet los over hun relatie, maar op Instagram laat Chanel zien dat ze een speciale middag doorbrengt met Sergio's dochter Moon.

Zo is te zien dat ze genieten van een 'girl's day', met een wel heel bijzonder einde: de vijftienjarige Moon heeft samen met haar kersverse stiefmoeder een oorpiercing laten zetten, zoals te zien is op de foto hieronder.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.