Terug

Volg Shownieuws

ZIEN: Oerlemansjes verbouwen miljoenenvilla

Nieuws

20 okt 2021, 21:30

Vorige maand hebben de Oerlemansjes hun oog laten vallen op een nieuwe miljoenenvilla. Nadat zanger The Weeknd hun oude stulpje heeft opgekocht voor 60 miljoen euro, was de familie Oerlemans klaar voor een nieuw hoofdstuk. Nu deelt Daniëlle updates van de verhuizing naar hun nieuwe woning.

In de video bovenaan deze pagina is onder andere te zien welke tegels ze hebben uitgekozen voor de woning en krijgen haar Instagramvolgers een voorproefje van de nieuwe openhaard. Ook laat ze de grote tuin van de woning zien.

Nieuwe woning

Eerder deelde Shownieuws al beelden van de nieuwe miljoenenvilla van het stel. De riante woning met maar liefst 9 kamers heeft een oppervlakte van 849 vierkante meter. De villa ligt gelegen in de bekende wijk 'The Flats' in Beverly Hills. Reinout en Daniëlle hebben voor deze villa 'maar' 21 miljoen euro neergelegd.

In de onderstaande video zie je hoe de nieuwe villa van de Oerlemansjes eruitziet.

ZIEN: Het nieuwe paleis van de Oerlemansjes
1:07
ZIEN: Het nieuwe paleis van de Oerlemansjes

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.