Terug

Volg Shownieuws

BEELDEN: Ook Yves Berendse stopt na bierdouche

Nieuws

6 juni 2022, 11:32

Naast Mart Hoogkamer is ook Yves Berendse zondag van het podium gestapt. De volkszanger kreeg een aantal biertjes naar zijn hoofd geslingerd, zo is te zien op beelden op social media...

Tijdens het zingen van André Hazes-hit Volare is Yves de klos. Hij deelt zelf een video van het moment. "Het is zo ongelooflijk jammer hoe één of een kleine groep mensen het kan verpesten voor zovelen", schrijft de zanger erbij.

Hij richt zich vervolgens tot de mensen die hun biertje wel in hun handen hielden. "Het spijt me voor de mensen die uitkeken naar mijn optreden in Ursem, maar helaas was het na het tweede biertje einde oefening."

In de video bovenaan de pagina is het fragment te zien.

Mart

Ook Mart Hoogkamer werd dit weekend bekogeld. Hij stopte daarom al binnen 15 seconden met zingen...

De Ik Ga Zwemmen-zanger opende op de Pinksterfeesten in Beckum met zijn grote hit. Op meerdere beelden, die onder andere door het management van Mart zelf zijn gedeeld, is te zien hoe verschillende bekers bier zijn kant op worden geslingerd.

Ze raken hem niet, maar Mart vindt het al snel genoeg. Na een eerste waarschuwing ("Niet doen, anders ga ik er vanaf") is hij een seconde later al onderweg naar de uitgang. "Later jongens, later!"

De beelden zijn te zien in de video hieronder.

Mart Hoogkamer stapt al binnen seconden van podium
2:40
Mart Hoogkamer stapt al binnen seconden van podium

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.