Terug

Volg Shownieuws

ZIEN: Patty komt op voor Eloise en trekt badpak aan in uitzending Shownieuws

Nieuws

14 mei 2023, 10:11

Het kan je inmiddels bijna niet ontgaan zijn... Eloise van Oranje liet zich in de eerste aflevering van Het Perfecte Plaatje fotograferen in badpak. Na veel commotie verscheen Patty Brard in de introductie van Shownieuws zaterdagavond in zwart badpak om steun te betuigen aan Eloise.

Eloise verscheen als een ware 'Pamela van Oranje' zoals medekandidaat Rick Brandsteder haar noemt in badpak op televisie. Maar kan dat wel een Royal in badpak op nationale televisie? Jeroen Snel liet duidelijk weten: "Dit is wel de grens."

Na het commentaar Jeroen reageerden verschillende BN'ers op Instagram met foto's van zichzelf in badpak met de hashtag #eloisemagzelfkiezen en #magditwelvanjeroensnel. Onder andere Chantal Janzen, Jan Versteegh en Britt Dekker toonden hun support. Ook Patty Brard besloot zichzelf in een badpak te hijsen. Maar dit deed de Shownieuwsdeskundige niet op social media, maar op de buis! Bekijk de video bovenaan de pagina voor de beelden.

Dyantha bekende overigens in de uitzending niet in badpak te durven verschijnen. "In de loop van de dag kwamen er steeds meer beren op de weg", bekende zij. "Nee, zo stoer ben ik toch echt niet."

In onderstaande video is te zien hoe andere BN'ers massaal in de bres gaan voor Eloise.

BN'ers springen massaal in de bres voor gravin Eloise
9:18
BN'ers springen massaal in de bres voor gravin Eloise

Reactie prins Constantijn Prins Constantijn liet vrijdag aan Shownieuws weten niet te snappen dat er commotie is over het feit dat zijn dochter in badpak op televisie kwam. Constantijn noemt de desbetreffende aflevering een 'leuke aflevering'. De prins vindt het leuk dat zijn 20-jarige dochter meedoet aan het programma. Hij hoopt dat de 'gravinfluencer' blijft fotograferen. "En niet alleen maar met een iPhone, maar ook met een echte camera." Bekijk onderstaande video voor de beelden hiervan.

Prins Constantijn snapt commotie rond Eloise in badpak niet: 'leuk dat ze het doet'
0:41
Prins Constantijn snapt commotie rond Eloise in badpak niet: 'leuk dat ze het doet'

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.