Terug

Volg Shownieuws

ZIEN: Politie grijpt in bij aanval op Ewout Genemans

ZIEN: Politie grijpt in bij aanval op Ewout Genemans

Nieuws

21 aug 2021, 18:14

Ewout Genemans lijkt net op tijd te zijn gered van een aanval. Op beelden die op Twitter opduiken is te zien hoe een vrouw hem bij een demonstratie te lijf lijkt te willen gaan...

De presentator vertelt aan Shownieuws dat hij in Den Haag was voor het programma Bureau 070 Hofstad. Hij werd vervolgens aangevallen tijdens een demonstratie tegen het coronabeleid.

Volgens Ewout was het wel even kort spannend. De groep in de video wilde aandacht voor het onderwerp waarvoor ze demonstreerden. Een vrouw ging daarbij wel erg ver. Ze brak los uit de menigte en rende op Ewout af. De politie werkte haar al razendsnel tegen de grond, waarna er een chaos uitbrak.

Het is te zien in de video's hieronder.

Drie aanhoudingen

Op en rondom het Binnenhof in Den Haag zijn zaterdag drie mensen aangehouden nadat er ongeregeldheden uitbraken bij een onaangekondigde protestactie tegen de coronamaatregelen. Ook is er iemand gewond geraakt en naar het ziekenhuis vervoerd. Hoe die persoon gewond is geraakt en hoe ernstig, kan de politie niet zeggen.

Volgens de politie heerste er een grimmige sfeer bij de demonstratie.

De protestactie in Den Haag staat los van Unmute Us, de demonstratie van de evenementenbranche, aldus de politie. In Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Groningen, Eindhoven en Nijmegen gingen mensen zaterdag de straat op om te protesteren tegen de coronamaatregelen die de evenementensector hard treffen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.