Terug

Volg Shownieuws

ZIEN: Rebecca Loos geeft uitgebreid interview na Beckham-docu

Nieuws

30 okt 2023, 21:08

Rebecca Loos vindt het vervelend dat ze door de Netflixdocumentaire over David Beckham weer in de schijnwerpers staat. "Ik had dit allemaal al achter me gelaten. Ik had er liever nooit meer over gepraat. Ik was al verder gegaan met mijn leven", zei de voormalig assistent van de oud-voetballer, die een affaire met hem zou hebben gehad, maandag in het programma Good Morning Britain.

In de documentaire praten David en zijn vrouw Victoria over de geruchten rondom de affaire. Zo noemt Victoria die tijd "de zwaarste periode" uit hun huwelijk. De Beckhams gaan inhoudelijk niet in op de affaire. Zij hebben altijd ontkend dat er iets zou zijn gebeurd. Rebecca houdt echter vol dat dat wel het geval is.

Ze vindt het vooral vervelend dat zij door de docu als "de slechterik" wordt afgeschilderd. "Natuurlijk ben ik ook schuldig, it takes two to tango. Het is niet allemaal zijn schuld, maar het ligt aan ons allebei."

Sinds de vierdelige film online staat wordt Loos ook nog eens bedolven onder "de meest afschuwelijke" berichten op sociale media. "Ik word voor van alles uitgescholden. Ik had weleens over internettrollen gehoord maar het nog nooit meegemaakt. Twintig jaar geleden hadden we nog geen sociale media."

Je ziet het interview hieronder.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.