Terug

Volg Shownieuws

ZIEN: René Le Blanc gaat smerige uitdaging aan

ZIEN: René Le Blanc gaat smerige uitdaging aan

Nieuws

18 mrt 2021, 18:32

'Ik geloof in mij'-zanger René Le Blanc en voormalig judoka Dennis van der Geest lieten zich vanmiddag van een compleet andere kant zien. De twee deden mee aan de Surströmming-challenge van Bas Smit en John Ewbank, om geld op te halen voor verschillende goede doelen: het Prinses Máxima Centrum, Stichting Muziekids en Stichting Ambulance Wens. Dit alles onder de briljante werktitel: 'Braken voor knaken'.

Maar dat ging niet zonder slag of stoot… René en Dennis moesten er flink van kokhalzen. Surströmming is een Zweeds gerecht in blik. Het bestaat uit gefermenteerde oostzeeharing. De geur van de vis staat bekend als één van de smerigste geuren ter wereld.

Maar Dennis en René lieten zich niet kennen en streden dapper door om de filetjes weg te krijgen. En René leek het zelfs lekker te vinden, hij was niet te stoppen! De hilarische beelden zijn bovenaan dit artikel te zien.

Bekend in de buurt

Thom Goderie van Shownieuws ging onlangs nog op bezoek bij René thuis in Bekend in de buurt. De twee voerden een mooi gesprek. Hieronder zijn de beelden te zien.

Bekend in de buurt met René Le Blanc
13:13
Bekend in de buurt met René Le Blanc

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.