Terug

Volg Shownieuws

ZIEN: Rico Verhoeven gespot met nieuwe vriendin?

ZIEN: Rico Verhoeven gespot met nieuwe vriendin?

Nieuws

10 mei 2021, 18:23

Het lijkt erop dat Rico Verhoeven een nieuwe vlam heeft. Shownieuws kreeg exclusieve vakantiefoto's in handen waarop Rico het héél gezellig lijkt te hebben met een dame...

De geruchten gaan al langer dat Rico zijn hart is verloren aan Naomy van Beem, een 31-jarige influencer. Zo sprak weekblad Weekend in januari een bron die verklaarde dat Naomy's witte auto 'vaak voor de deur bij Rico stond'. Daarnaast is te zien dat Rico en Naomy elkaars foto's regelmatig liken.

Nu zijn er foto's opgedoken waarop te zien is hoe de twee samen vakantie op Marbella vieren. Het vermeende koppel kan nauwelijks van elkaar afblijven. Op de foto's is te zien hoe Naomy de kickbokser insmeert met zonnebrand, en met haar armen om hem heen hangt. Bart Ettekoven vertelt er alles over in Shownieuws, zo is te zien in de video bovenaan dit artikel.

Reactie Rico

Het management van de kickbokser heeft gereageerd op de geruchten dat Rico een relatie met Naomy heeft. Volgens hen is er geen sprake van een liefdesrelatie tussen de twee.

Scheiding

Rico's relatie met Jacky Duchenne zijn ruim een jaar geleden uit elkaar gegaan. Na dertien jaar en drie kinderen besloot het paar om alleen verder te gaan. Direct na de breuk gonsde het van de geruchten dat Gaby Blaaser een rol in de scheiding had gespeeld. Volgens weekblad Weekend is ook de naam van Naomy gevallen als oorzaak van de breuk tussen Jacky en Rico.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.