Terug

Volg Shownieuws

ZIEN: Rogier showt voor- en nafoto's van transformatie

Nieuws

25 mrt 2022, 12:09

Rogier Smit is in korte tijd behoorlijk veranderd. Waar hij in Paleis voor een Prikkie nog een pruik droeg, was hij daarna een tijdje te zien met een kale kop. Inmiddels heeft hij weer haar en een volwassener look en daar is de tv-ster trots op...

De haartransplantatie van Rogier heeft duidelijk goed aangeslagen. Ook draagt hij inmiddels een bril.

Op Instagram deelt hij een voor- en nafoto. "Was een lange weg", schrijft hij erbij. "Ik ben er nog niet, maar wel onderweg... En ben er bijna."

De 47-jarige tv-ster krijgt veel mooie reacties. "Komt in orde. En omdat je zo schattig bent is het mij eender hoe iemand eruit ziet. Je ziet er altijd stralend uit met je lieve lach. Je bent mooi", schrijft iemand bijvoorbeeld. Rogier kan het erg waarderen. "Leeuwarden doet me goed."

Een ander schrijft: "Kanjer! Ik ken je niet persoonlijk, maar ik ben megatrots op jou!" Rogier is dankbaar. "Zoooo lief!"

Terugkeer op tv?

Rogier zou binnenkort weer met zijn ex Frank op televisie te zien zijn, maar hij heeft afgezegd. Ze zouden in het programma Eating With My Ex: Going Dutch van Discovery+ samen gaan dineren, zo is te zien in de video bovenaan deze pagina.

Vanwege hun vechtscheiding verbrak RTL de samenwerking met het tv-duo: "Door persoonlijke omstandigheden is het voor Frank en Rogier niet meer mogelijk om als duo de succesvolle programma’s te presenteren bij RTL die ze voorheen deden", was te lezen in het statement over het voormalig tv-duo. "Daar heeft RTL alle begrip voor, maar daarmee komt nu een einde aan de vaste samenwerking. De beëindiging is in harmonie besloten en alle partijen kijken terug op een bewogen tijd die niettemin mooie televisie heeft opgeleverd."

De geruchten gingen al langer dat het contract van Frank en Rogier met RTL was beëindigd. Eind november vertelde Evert Santegoeds in Shownieuws dat RTL toen niet op deze geruchten wilde reageren.

'RTL beëindigt contract Frank en Rogier'
1:36
'RTL beëindigt contract Frank en Rogier'

Frank liet in die periode aan Shownieuws al weten dat hij ondanks de vechtscheiding open staat voor meer contact tussen de twee: "Er is nog veel irritatie en dat is jammer, dat moet gauw slijten." Zijn hele reactie is hieronder te zien.

Zo is het contact nu tussen Frank en Rogier
0:29
Zo is het contact nu tussen Frank en Rogier

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.