Terug

Volg Shownieuws

ZIEN: Romy Monteiro poseert in bikini

Nieuws

4 jan 2023, 10:22

Prachtig! Wanneer wij lekker genieten van het regenachtige weer in Nederland is Romy Monteiro samen met haar lover en cameraman Jasper afgereisd naar het zonnige Thailand. Op Instagram plaatste de zangeres dan ook een heerlijk kiekje in haar bikini.

De zangeres bekend als dochter van en van haar prachtige stem die ze gebruikte tijdens haar deelname aan The Voice of Holland poseert maar al te graag voor 'vriendjelief!' Dat blijkt dan ook uit de foto....

Bij de foto schreef Romy: "En hoe is het bij jullie", terwijl haar vriend reageert: "Ongeveer hetzelfde, maar dan bezweet achter een camera!" Dat de twee het gezellig hebben, kunnen we hier wel uit concluderen.

Openhartig

Aan Grazia was Monteiro eerder al openhartig over haar relatie, nadat er vele geruchten rondgingen dat zij en Jasper een open-relatie zouden hebben... Tegen Grazia bevestigde Monteiro dat ze geen open-relatie heeft, maar eerlijkheid in haar relatie heel belangrijk vindt!

Afgelopen jaar brak de musicalster haar voet. In de video bovenaan dit artikel zie je hoe ze haar huis in Amsterdam toen uit moest komen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.