Terug

Volg Shownieuws

ZIEN: Rose Bertram deelt eerste close-up van dochtertje!

ZIEN: Rose Bertram deelt eerste close-up van dochtertje!

Nieuws

12 nov 2018, 12:05

In februari werden Rose Bertram en Gregory van der Wiel de trotse ouders van hun dochtertje Naleya. De afgelopen negen maanden hebben we mogen genieten van de velen Instagramfoto's en video's, maar nu deelt het model de allereerste close-up van de kleine meid. En wat is ze prachtig!

Zo schrijft ze bij de twee zoete kiekjes: "Onze dierbare kleine meid." Ook haar goede vriendin en topmodel Chanel Iman deelt een leuke foto samen met hun dochtertjes. Zo schrijft ze: "Onze baby meisjes."

In mei liet Rose nog weten wegens privacyredenen het gezichtje van haar dochtertje niet te willen laten zien. "Ik ben er nog niet klaar voor om haar gezicht te tonen op social media. We delen alles op op onze social media en soms is het eng om te weten dat iedereen mijn kindje kan zien."

Vorig jaar september werd bekend dat Gregory en Rose in verwachting zijn van hun eerste kindje. Sindsdien leven ze op een heerlijke roze wolk en genieten ze intens van hun babygeluk!

https://www.instagram.com/p/BjczgNplEi2/ https://www.instagram.com/p/BqE2q5yHXhg/ https://www.instagram.com/p/BqDs0rVneIL/ https://www.instagram.com/p/BqD6qjgh3wB/

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.