Terug

Volg Shownieuws

ZIEN: Ruzie tussen Enzo Knol en politie na 'asociaal' gedrag

Nieuws

6 apr 2023, 21:54

Enzo Knol en zijn vriendin Myron zijn staande gehouden in een peperdure Porsche. Er zou meer dan 40 kilometer per uur te hard zijn gereden, maar Enzo lijkt dat eigenlijk best normaal te vinden...

De politie stelt 250 kilometer per uur te hebben gereden om Enzo en Myron bij te houden, al staat 170 kilometer per uur (160 na correctie) uiteindelijk op het proces-verbaal. Dat is dus 40 kilometer per uur te hard.

Myron zat achter het stuur en de agent spreekt het stel streng toe. "Ik vind het teleurstellend dat een volwassen kerel ernaast zit, in zijn auto, en waarschijnlijk film je het ook. (...) Het neigt niet naar een stukje verantwoordelijkheid. Dat baart me ernstige zorgen."

De vriendin van de Youtuber krijgt er van langs. "Onze indruk is dat je nog niet zo stuurkundig bent met hoge snelheid. Als er wat gebeurt, dat je het voertuig onder controle kunt houden’’, zegt de agent tegen haar.

Enzo vindt de snelheid echter niet zo vreemd. "Ze rijdt 170 waar je 130 mag, dat is niet het gekste wat er is natuurlijk." Enzo zegt dat hij zo weer 170 zou rijden, omdat dit met een Porsche volgens hem helemaal 'niet hard' is. Beelden van de discussie zie je in de video hierboven.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.