Terug

Volg Shownieuws

ZIEN: Sarah van Soelen deelt baby-echo

Nieuws

11 mei 2022, 13:33

Sarah van Soelen zit in een heerlijke babybubbel. De ex-vriendin van André Hazes deelt, een dag nadat er intieme foto's zijn gepubliceerd van de zanger met zijn ex Monique Westenberg, een baby-echo.

"Ik kan niet wachten mijn kleine freumeltje", schrijft ze in haar Instagram Stories. Inmiddels heeft Sarah op haar Instagram laten weten dat de echo om het kindje van haar broer gaat, Sarah wordt dus tante. Begin januari liet ze al weten dat haar broer vader wordt en dat zij niet kan wachten om tante te worden, zo is te zien in de video bovenaan de pagina.

Tijdens haar relatie met André Hazes gingen er lange tijd geruchten dat zij in verwachting was van de zanger. Inmiddels is haar ex dus weer intiem gespot met zijn ex-vriendin Monique Westenberg. Volgens Privé, die de intieme kiekjes dinsdagavond liet zien, is er wel degelijk opnieuw sprake van een liefdeshereniging. Er gaan zelfs hardnekkige geruchten dat de twee exen alsnog met elkaar gaan trouwen, maar Monique ontkent ten stelligste.

André en Monique intiem gespot in Amerika
4:16
André en Monique intiem gespot in Amerika

(foto's: Instagram Sarah van Soelen)

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.