Terug

Volg Shownieuws

ZIEN: Sarah van Soelen flink verwend

Nieuws

3 nov 2021, 12:41

Sarah van Soelen beleeft woensdag een feestelijke dag. De influencer laat op haar Instagram weten dat ze 26 kaarsjes mag uitblazen, en als we de foto's mogen geloven is ze flink verwend...

Sarah heeft op haar Instagram een leuk kiekje gedeeld waarop ze een tros roze ballonnen vasthoudt. Ze schrijft er zelf onder: ''26!'' Ze kan in de reacties onder het bericht op veel felicitaties rekenen. Zo schrijft Estelle Cruijf: ''Gefeliciteerd!'' Amanda Balk feliciteert Sarah ook: ''Gefeliciteerd schat.'' In de video boven dit artikel zie je wat voor romantisch cadeau ze heeft gekregen.

Breuk met André?

Van Soelen heeft onder haar bericht nog geen felicitatie vanuit de Hazes-familie ontvangen. De geruchten dat de relatie tussen Sarah en André op de klippen is gelopen zijn nog steeds niet bevestigd, de socialite lijkt alleen via haar Instagram wel hints te geven over de veelbesproken breuk. Alles hierover zie je in de video hieronder.

Sarah lijkt helemaal klaar te zijn met André
1:19
Sarah lijkt helemaal klaar te zijn met André

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.