Terug

Volg Shownieuws

ZIEN: Sensationele staredown tussen Badr Hari en Arek Wrzosek

Nieuws

18 mrt 2022, 12:38

Zaterdag is een spannende dag voor Glory-fans. GLORY Kickboxing, 's werelds grootste kickboksorganisatie, organiseert op 19 maart om 20:00 uur GLORY 80 in de Trixxo-Arena in Hasselt. De strijd tussen Badr en Arek gaat vrijdag van start tijdens het weegmoment en de daar op volgende, mentaal uitputtende, staredown. Dit is via bovenstaande video te bekijken.

Naast legende Badr Hari, die op een revanche hoopt tegen Arek Wrzosek, nemen onder anderen Jamal Ben Saddik en Levi Rigters het tegen elkaar op. Het is de eerste keer dat deze twee tegen elkaar vechten en de eerste grote test voor Levi Rigters.

Het is ook de eerste keer dat Jamal Ben Saddik weer in de ring stapt nadat hij in oktober vorig jaar voor sensatie zorgde, toen hij Rico Verhoeven bijna van de troon stootte.

Revenche

Badr Hari hoopt op zijn beurt een eind te maken aan een reeks verloren wedstrijden. Hij neemt het op tegen Arek Wrzosek, waar hij in september nog van verloor tijdens GLORY 78. De Pool kwam toen met een hoge trap op het hoofd van Hari, waardoor de Nederlander in de tweede ronde knock-out ging. 

In aanloop naar de herkansing tegen Arek doet Badr exclusief op tv zijn verhaal in Glory 80 pre-night: Badr Hari Returns.

Badr Hari kiest zijn eigen weg, media staat hij niet te woord. Maar in de aflevering van vrijdag, waar in onderstaande video een kleine sneak preview te zien is, spreekt hij zich echter wél uit. Uitgesproken en vol vertrouwen. In dit exclusieve tv-interview blikt Hari terug op de eerste confrontatie met Wrzosek waarvan hij vindt en zegt dat we die man niet 'bijzonderder moeten maken dan hij is' en kijkt hij vooruit op het tweede gevecht ('hij kan niks, hij is mijn niveau niet') én laat hij zich ook uit hoe het is om te vechten als vader.

Daarnaast neemt Artem Vakhitov het op tegen Luis Tavares, Tiffany van Soest tegen Manazo Kobayashi, Ertugrul Bayrak tegen Serkan Ozcaglayan en Guerric Billet tegen Nordin Ben Moh. De gevechten van GLORY 80 zie je hier.

Wil jij het gevecht tussen 'Goliath' Jamal Ben Saddik en 'de Prince of Kickboxing Levi Rigters' op zaterdag 19 maart volgen? Koop hier snel jouw GLORY-tickets!

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.