Terug

Volg Shownieuws

ZIEN: Shirma Rouse onherkenbaar op nieuwe foto

ZIEN: Shirma Rouse onherkenbaar op nieuwe foto

Nieuws

14 dec 2020, 15:01

Zo dan! Shirma Rouse (40) is onherkenbaar in een nieuwe foto die ze op Instagram deelt.

Eind 2019 gooide de zangeres het roer om. De koolhydraten werden uit het menu geschrapt en de sportschool is nu haar nieuwe thuis. Shirma is achttien maanden bezig met haar 'journey' die naar eigen zeggen "KAPOT zwaar" is.

Before and after

"Ik kwam de linker foto vorige week tegen en dacht wow kijk hoe ver ik ben gekomen. Ik liep voorbij de spiegel vrijdag en ben echt blij dat ik het vol hou", schrijft ze onder een before and after-foto. Op de rechterkant van de foto is Shirma bijna niet te herkennen. Toch is de oud TVOH-kandidaat niet van plan om zichzelf te hard te pushen. "Ik luister naar mijn lijf!! Langzaam aan! One day at a time", sluit ze haar bericht af.

60 kilo

Inmiddels is Shirma maar liefst zestig kilo afgevallen. Toch doet ze het niet per se om gewicht te verliezen. "Afvallen is de bijkomstigheid van liefde geven voor mijzelf", zei ze tegen Weekend. In de video hierboven vertelt Shirma alles over haar 'journey'.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.