Terug

Volg Shownieuws

ZIEN: Mini-Shownieuws gespot in Madurodam

Nieuws

13 okt 2023, 22:43

In Madurodam staat sinds vrijdag een mini-versie van de gala-première van Disney's AIDA, die in april plaatsvond (zie video). En wat zie je daar als je goed kijkt... Shownieuws!

Bij de kleine versie van het AFAS Circustheater ligt een mini-blauwe loper, staan er minuscule fotografen, zijn er BN'ers in een hele kleine versie te zien en komt natuurlijk ook een deel van de cast van AIDA voorbij. Daarnaast staat er ook een kleine cameraploeg van Shownieuws en is dus te zien hoe een mini-versie van verslaggever Sandra Ewalds een hele kleine Marijke Helwegen interviewt.

Je ziet de kleine Shownieuws-ploeg in de foto's hieronder.

Gouden Ticket Award

De cast van AIDA heeft eind september nog de Gouden Ticket Award van Eventim in ontvangst mogen nemen in het AFAS Circustheater Scheveningen. De musical, die afgelopen april in première ging, heeft deze prijs gekregen omdat meer dan 200.000 kaarten zijn verkocht.

"We spelen deze voorstelling pas een half jaar en nu al zijn er zoveel kaarten verkocht", reageerde hoofdrolspeelster Gaia Aikman. "Iedere keer is het voor ons een feest om in deze musical te mogen spelen en worden we aan het eind van de voorstelling beloond met een staande ovatie door een enthousiast publiek. Dat er al ruim 200.000 kaarten zijn verkocht, is iets om heel dankbaar voor te zijn."

Henk Schuit, directeur van ticketingpartner Eventim, reikte de prijs uit. "Het is fantastisch dat een aanzienlijk aantal theaterliefhebbers al heeft mogen genieten van deze betoverende en ijzersterke voorstelling. Het is een ware musicalklassieker die simpelweg op je theaterverlanglijstje hoort."

Disney's AIDA gaat over de onmogelijke liefde tussen een Egyptische legerleider en een Nubische prinses.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.