Terug

Volg Shownieuws

Sonja Bakker sluit ex na mishandeling weer in haar armen

Sonja Bakker sluit ex na mishandeling weer in haar armen

Nieuws

19 mei 2021, 16:08

Sonja Bakker en Barry van Suijdam lijken hun relatie officieel nieuw leven te hebben ingeblazen. Na een pijnlijke breuk én een mishandelingszaak, is het stel nu zoenend gespot op Ibiza...

De bom barstte tussen Sonja en Barry op een nacht in november. Het stel kreeg na een feestje knallende ruzie, die zodanig uit de hand liep dat een taxichauffeur de politie inschakelde. Later bleek dat het niet bij een woordenwisseling bleef: Sonja deed aangifte tegen Barry. Volgens de aanklacht trok Barry die nacht aan Sonja's arm en haar en sloeg hij haar meerdere keren. Hij werd veroordeeld tot twee weken voorwaardelijke gevangenisstraf en een taakstraf van zestig uur.

Rendez-vous

Toch lijkt het erop dat Sonja nog geen genoeg heeft van haar ex Barry. De Telegraaf meldde eerder al dat het stel elkaar weer opzocht. "Voor Sonja was het een moeilijke stap om toch weer in de armen van Barry te vallen. Maar ze geeft nog enorm veel om hem. Daar is ze de afgelopen maanden achter gekomen, toen ze bewust een lange tijd geen contact met hem heeft gehad", liet een bron aan de krant weten.

Later paste Sonja en Barry hun relatiestatus op Facebook terug naar 'In een relatie'.

Foto's

Weekblad Weekend wist het stel op de foto te zetten tijdens een vakantie op Ibiza. Op de foto is te zien hoe het stel innig zoenend met elkaar in een restaurant zit.

Ibiza blijkt het perfecte toevluchtsoord voor het stel, die hun relatie liever nog onder de pet lijkt te houden. "Sonja en Barry proberen het voorzichtig aan weer met elkaar vanaf Ibiza. Sinds een paar weken vliegen ze af en aan om elkaar dáár te kunnen zien, want Sonja is de bemoeienis van de buitenwereld zat, en in Spanje voelen ze zich onbespied", laat een ingewijde weten aan weekblad Weekend. Zoals op de cover van Weekend hieronder te zien is hebben de twee het héél gezellig met elkaar op Ibiza...

'Geen relatie'

Eerder liet Sonja aan Patty weten niet toe te zijn aan een relatie. Het volledige gesprek is te zien in de video hierboven.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.