Terug

Volg Shownieuws

ZIEN: Sportende Rutger van Barneveld showt lichaam

Nieuws

30 aug 2022, 18:16

Rutger van Barneveld is druk aan het sporten. De zanger laat zien hoe hij er nu uitziet...

"Zoals sommige mensen misschien wel weten...", begint Rutger. "... is dat ik een aantal jaar geleden flink depressief ben geweest. Sporten en ritme in mijn leven hielp mij toen door deze zware tijd heen."

"Na heel lang niet meer gesport te hebben ben ik het nu toch weer op aan het pakken en merk dat ik weer veel fitter raak, maar vooral ook veel meer rust in mijn lijf heb door dat ik mijn dagen anders in deel", aldus Rutger.

Op een foto bij de tekst is te zien hoe het lichaam van de Helena-zanger er nu uitziet. Zijn volgers vinden het knap. "Beest!" valt er bijvoorbeeld te lezen. Ook in de reacties te zien: "Lekker bezig Rutger. Sporten maakt je hoofd leeg eindelijk tijd voor jezelf."

Nieuwe liefde

In oktober werd bekend dat Rutger een 22-jarige politieagente aan de haak had geslagen. In de video hieronder laat hij aan Shownieuws weten in de zevende hemel te zijn...

Rutger van Barneveld over nieuwe liefde
1:33
Rutger van Barneveld over nieuwe liefde

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.