Terug

Volg Shownieuws

ZIEN: Stiefdochter Bibian Mentel heeft gouden keeltje!

ZIEN: Stiefdochter Bibian Mentel heeft gouden keeltje!

Nieuws

25 nov 2019, 15:44

De stiefdochter van Bibian Mentel, Annabella Spee, heeft een gouden keeltje! Op YouTube plaatste ze afgelopen weekend een video waarin ze het nummer Gone van Lianne la Havas zingt.

Haar grootste fan is waarschijnlijk haar trotse vader, Edwin Spee, de man van Bibian Mentel. Op Facebook deelt hij het filmpje en schrijft erbij: "This is the Voice of... Bella" Ook de reacties van bekenden van Edwin zijn lyrisch: "Daar wil je uren naar luisteren... heeeel mooi" en "Dit is zooooooo ongelooflijk mooi", wordt er onder andere gereageerd. Het filmpje van Annabella is hierboven te beluisteren.

Overigens plaatst Annabella wel vaker foto's op clipjes van haar optredens op social media. Zo is op Instagram te zien dat ze begin deze zomer heeft opgetreden op het benefietgala van de Mentelity Foundation. Deze heeft Bibian opgericht en probeert zoveel mogelijk mensen met een lichamelijke uitdaging te stimuleren om weer lekker te bewegen.

https://www.instagram.com/p/Bx4U1HcIXYj/

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.