Terug

Volg Shownieuws

ZIEN: Sylvie en Niclas dolgelukkig op romantische huwelijksreis

ZIEN: Sylvie en Niclas dolgelukkig op romantische huwelijksreis

Nieuws

21 sep 2020, 17:54

Na een bijzondere bruiloft is het voor Sylvie en Niclas nu hoog tijd om tot rust te komen en te genieten van hun huwelijksreis!

Het stel vertrekt per boot vanaf de Italiaanse stad Napels naar het eilandje Capri. Niclas deelt een video op Instagram waaruit blijkt hoe blij hij is met zijn huwelijk. Hij noemt Sylvie zelfs 'mijn koningin' en kijkt er enorm naar uit om zijn geluk te vieren op 'het eiland van de liefde'.

Op haar beurt gunt Sylvie haar volgers een bijzonder kijkje in haar romantische tripje met Niclas, want ze post een heleboel video's vanaf de unieke locatie, het eiland dat op kleine afstand ligt van de stad Napels. "Zo blij om terug te zijn op dit magische eiland", schrijft Sylvie bij een van haar video's. Het hotel ziet er werkelijk prachtig uit en grenst aan de diepblauwe zee. In de bovenstaande video kun je meegenieten met het bijzondere tripje van het stel!

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network. Alle rechten voorbehouden. Geen tekst- en datamining.