Terug

Volg Shownieuws

ZIEN: Tahmina Akefi over felle kritiek: 'Op de bodem van de hel'

Nieuws

16 nov 2022, 20:49

Journaliste Tahmina Akefi (39) vertelt aan Shownieuws wat de felle kritiek op haar handelen de afgelopen periode met haar heeft gedaan. De partner van wijlen Peter R. de Vries vindt het een "hard gelag". Bekijk de beelden van het gesprek hierboven

Tahmina brengt woensdag haar langverwachte boek 'Mijn Grote Liefde' uit. Dit zou ze gedeeltelijk samen met Peter hebben geschreven. Door het uitbrengen hiervan, wil ze haar relatie met Peter en hun bijzondere liefdesverhaal met het grote publiek delen.

Interviews, documentaire en boek

De journaliste kreeg bakken kritiek over zich heen nadat ze een groot interview gaf aan De Volkskrant en Het Parool en vervolgens de documentaire Vertouwelijk! op NPO werd uitgezonden over haar en Peter. Nu volgt dus ook het door Tahmina geschreven boek.

Het harde commentaar van mensen op haar optreden, valt de journaliste zwaar. "Je ligt al op de bodem van de hel en dan krijg je een trap na. Dat is een hard gelag", vertelt Tahmina. Ze legt uit dat dit niet een vooropgezet plan is geweest. De hoofdstukken van het boek waren het enige wat Tahmina nog van Peter had.

"Er is mij zoveel ontnomen..." De journaliste was onderweg naar een bezichtiging van een huis waarin ze samen met Peter zou gaan wonen, dit bezoekje werd ruw verstoord door het telefoontje waarin Tahmina hoorde dat Peter was neergeschoten.

In memoriam: Peter R. de Vries (64)
5:16
In memoriam: Peter R. de Vries (64)

Niet iedereen is gecharmeerd van de interviews, de documentaire en het boek, zo liet misdaadjournalist en goede vriend van Peter, Kees van der Spek, zich hier kritisch over uit. Meer hierover bekijk je in de video hieronder

Kees van der Spek haalt uit naar Tahmina Akefi
3:27
Kees van der Spek haalt uit naar Tahmina Akefi

(Foto: instagram tahmina_akefi)

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.