Terug

Volg Shownieuws

ZIEN: The Voice-Dany deelt transformatie

ZIEN: The Voice-Dany deelt transformatie

Nieuws

12 mei 2022, 17:21

Dany, de winnaar van het elfde seizoen van The voice of Holland, zit de afgelopen tijd niet helemaal goed in zijn velletje. Daarom besluit hij een trainer in handen te nemen om te werken aan zijn mental health. En sixpack!

"Het afgelopen jaar voelde het alsof ik geen enkel doel had om voor te lezen", schrijft Dany openhartig op Instagram. "Ik bedoel niet dat ik niet meer wilde leven, maar gewoon alsof je morgen kan verdwijnen en niemand zou het merken."

Het vele thuis zitten en niet kunnen werken, valt de artiest zwaar. En dus besluit Dany om met een trainer te gaan sporten. "Het gevoel van nutteloos zijn begon weg te gaan."

En niet alleen van binnen in hij een transformatie ondergaan, maar ook van buiten is er behoorlijk wat veranderd. Vol trots showt Dany een foto van zijn 'nieuwe' buikspieren bij zijn post. "Zo zeg... Dat ziet er niet verkeerd uit", schrijft een volger onder het kiekje.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.