Terug

Volg Shownieuws

ZIEN: Tony Junior door de jaren heen

ZIEN: Tony Junior door de jaren heen

Nieuws

19 juli 2021, 18:43

Tony Junior is dit seizoen de Bachelor. Een grote groep vrouwen strijdt om het hart van de dj. Maar hoe zag hun prooi er vroeger uit?

Op Twitter deelde de 31-jarige dj een foto van vele jaren geleden. "Voor alle vragen en onduidelijkheden over mijn tattoo op mijn rug..." schreef hij erbij.

Al van jongs af aan staat Tony niet alleen achter de draaitafel, maar is hij ook erg actief op social media. Op Facebook zijn daarom foto's van bijna tien jaar geleden te zien.

Tony kreeg later bekendheid door zijn deelname aan een realityserie met zijn vader op RTL. Zo zag hij er toen uit:

Maan

Onlangs verklapte Tony, de ster van de show, aan Shownieuws dat hij zijn ex-liefje Maan als eerste belde over zijn deelname aan The Bachelor. "Ik belde haar, want we zijn nog altijd super goed samen en we zijn nog steeds gek op elkaar op vriendschappelijk level."

Toch moest Maan even slikken toen ze het nieuws hoorde. Hoe ze reageerde, vertelt Tony in de video bovenaan deze pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.