Terug

Volg Shownieuws

ZIEN: Tony Junior zet opvallende nektattoo

Nieuws

25 feb 2022, 19:57

Tony Junior heeft toch nog een plekje gevonden op zijn lichaam voor een nieuwe tatoeage. De dj heeft er weer eentje in zijn nek laten zetten.

Op Instagram (zie post hieronder) laat hij het resultaat zien en schrijft er de veelgehoorde opmerking over tattoos bij: "Maar wat als je dan later oud bent, dan zit je met al die plakplaatjes op je lichaam."

Zijn nieuwe huidversiering valt niet bij iedereen in de smaak, de meningen zijn nogal verdeeld, zo blijkt uit de reacties van zijn volgers. "Die armen kloppen niet, de rechter is lang en slank, links een kort mollig armpje", schrijft iemand. Een ander: "Inderdaad, niet al te best gezet... Gelukkig heeft 'ie lang haar..."En weer iemand zegt: "Afschuwelijk."

Maar gelukkig zijn er dus ook fans van Tony die zijn tattoo prachtig vinden: "Gaaf mooie tatoeage", "Wauw echt prachtig😍❤️" en "Jouw mooie plakplaatjes. Fuck de mening van anderen", wordt er zoal gereageerd.

De dj zette vorig jaar zomer twee heel persoonlijke tatoeages (zie video bovenaan de pagina). Hij had zijn opa en oma gevraagd om spontaan een briefje aan hun kleinzoon te schrijven en die teksten heeft hij op zijn lichaam laten vereeuwigen. De dj liet toen aan Shownieuws weten dat hij zijn grootouders pas achteraf had verteld dat hij tatoeages van hun teksten wilde laten maken en dat vonden ze een mooi idee.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.