Terug

Volg Shownieuws

ZIEN: Vermeende slachtoffers Armie Hammer in documentaire

Nieuws

11 aug 2022, 22:01

Vermeende slachtoffers van acteur Armie Hammer doen hun verhaal in een nieuwe documentaireserie. In de Discovery+ serie House of Hammer worden de beschuldigingen tegen de acteur onderzocht. De Shownieuws-tafel besprak dit, dat alles zie je in de video hierboven!

Hammer raakte begin vorig jaar in opspraak omdat hij meerdere vrouwen zou hebben aangerand en een kannibaal zou zijn. Tot op heden ontkent hij zich daar schuldig aan gemaakt te hebben en meent Hammers advocaat "dat seksuele handelingen die plaatsvonden tussen cliënt en een andere persoon altijd wederzijds waren". Wel meldden Amerikaanse media in juni vorig jaar dat de acteur zich bij een verslavingskliniek had gemeld om te werken aan zijn problemen met drugs, alcohol en seks.

'Kannibalisme toegegeven'

De serie bestaat uit drie afleveringen. In de trailer komen twee vermeende slachtoffers aan het woord en worden berichtjes, audiofragmenten en foto's gedeeld. In een van de audiofragmenten is te horen dat een man, volgens de makers van de documentaire Hammer zelf, zegt: "Ik was van plan naar je huis te komen, je vast te binden zodat je niks meer kon doen om vervolgens met elk gat in je lichaam iets te doen tot ik klaar was". In berichten geeft Hammer toe dat hij "100 procent zeker" kannibaal is.

Casey Hammer, de tante van Armie, werkt ook mee aan de serie. "Ik ga de meest donkere en gestoorde geheimen van de Hammer-familie onthullen", zo zegt ze in de trailer.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.