Terug

Volg Shownieuws

ZIEN: Virginia van Eck onherkenbaar na enorm gewichtsverlies

ZIEN: Virginia van Eck onherkenbaar na enorm gewichtsverlies

Nieuws

16 jan 2021, 09:37

Virginia van Eck heeft het afgelopen jaar een enorme transformatie doorgemaakt. Ze laat in een openhartige post op social media weten vijftig kilo te zijn afgevallen. "Ik ben zo blij met de nieuwe ik!"

Virginia deelt een foto van zichzelf op Instagram en schrijft: "1 jaar geleden ging ik een traject in waarin ik enorm zou veranderen. Nooit verwacht dat het zo veranderd zou zijn want ook op deze dag, 1 jaar geleden, leerde ik Mandy kennen."

Daarnaast heeft Virginia ook een Gastric Bypass Traject ondergaan waardoor ze maar liefst vijftig kilo is afgevallen. "Nu 1 jaar later, sta ik hier bij Mandy in huis bijna gehalveerd, -50 kilo!" aldus een trotse Virginia. "Ik ben zo blij met de nieuwe ik en mijn hele leven erom heen. Mijn doel is bereikt en nu kan ik met veel energie, gelukkigheid, liefde, blijdschap en een goede gezondheid vooruit kijken naar een mooie toekomst! Doei maat 52/54, hoi maat 40!"

Virginia kan rekenen op veel mooie woorden. Zo luiden enkele reacties: "Mooi resultaat. Erg knap. En wat straal jij mooi op de foto.", "Wauw, echt respect!" en "Jeetje meid! Wat zie je er goed uit!!! 

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.