Terug

Volg Shownieuws

ZIEN: Vivé gaat los op muziek van Goldband

Nieuws

6 nov 2022, 15:49

Terwijl Maxime Meiland heerlijk aan het poetsen is op een rustgevende zondag, gaat Vivé helemaal los. Op het moment dat de kleine meid het nummer Noodgeval van Goldband hoort, begint Vivé volop te dansen. Zie bovenstaande video voor de beelden.

Inmiddels is de jongste dochter van Maxime en haar man Leroy alweer 1 jaar. De verjaardag die in september plaatsvond zorgde destijds voor megaschattige beelden. Zie onderstaande video om te zien hoe Vivé genoot van haar taart.

Taart voor jarige Vivé
0:26
Taart voor jarige Vivé

Deze week bracht Goldband hun nieuwe nummer uit. Dit deden zij met niemand minder dan maan. Het liedje Stiekem gaat over een hartstochtelijke aantrekkingskracht. Het wordt gezongen door Maan en Karel Gerlach (29), de zanger van de band. Zij hebben nu een relatie en de verliefdheid spat van het scherm af. Bekijk de beelden van hun live optreden bij Radio 538 hieronder...

Smoorverliefde Maan en Goldband doen Stiekem live
3:26
Smoorverliefde Maan en Goldband doen Stiekem live

De vonk tussen Karel en Maan sloeg over in de studio, vertelde de zangeres donderdag in het radioprogramma De 538 Middag met Frank, bekijk beelden daarvan hieronder. De zangeres stelde een keer voor aan de band om samen de studio in te gaan en te kijken wat eruit zou komen. "Ik was bezig met een album en wilde ze er graag op hebben", vertelde Maan.

Maan en Goldband slaan de handen ineen!
4:49
Maan en Goldband slaan de handen ineen!

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.