Terug

Volg Shownieuws

ZIEN: Xess Xava steekt zieke oma hart onder de riem

Nieuws

24 mei 2022, 18:25

Xess Xava heeft zijn zieke oma Sneijder bezocht in het ziekenhuis. Zijn moeder Yolanthe deelt de vertederende beelden op social media...

Op Instagram is te zien hoe de 6-jarige Xess en zijn moeder met een ballon naar 'oma Sneijder' afreizen. Yolanthe heeft nog altijd een goede relatie met haar voormalig schoonmoeder Sylvia Sneijder, die met een longtumor in het ziekenhuis ligt.

Xess Xava geeft zijn oma op de beelden een dikke knuffel. Yolanthe schrijft erbij 'hou van jou oma' en 'you've got this', oftewel 'je kan dit'.

Opluchting

Sylvia, de moeder van Wesley, Rodney en Jeffrey Sneijder, kreeg vorige week goed nieuws. Ze mocht dinsdagavond alsnog naar Nederland vliegen en haar kinderen en man weer in de armen sluiten.

De dag ervoor was er nog een grote teleurstelling, want toen mocht ze nog niet naar huis.

Grote teleurstelling voor Sylvia Sneijder na ziekenhuisopname
1:10
Grote teleurstelling voor Sylvia Sneijder na ziekenhuisopname

Sylvia liet eerder aan Shownieuws weten dat ze in Turkije was opgenomen met een longtumor. Het is nog niet bekend of de tumor die in haar longen is gevonden goed- of kwaadaardig is. Ze wil iedereen bedanken voor alle lieve berichten en hartverwarmende reacties.

Sylvia Sneijder met longtumor opgenomen in Turks ziekenhuis
2:43
Sylvia Sneijder met longtumor opgenomen in Turks ziekenhuis

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.