Terug

Volg Shownieuws

ZIEN: Yalla! BN'ers zitten klaar voor wedstrijd Marokko-Frankrijk

Nieuws

14 dec 2022, 19:27

Nu Nederland al enige tijd is uitgeschakeld na een nederlaag tijdens de wedstrijd tegen Argentinië op het WK in Qatar, staan vele BN'ers klaar om Marokko aan te moedigen. Het is de eerste keer dat een Afrikaans land speelt tijdens de halve finales op het WK. Het elftal zal Frankrijk moeten uitschakelen om in de finale tegen Argentinië te komen. Een persoonlijke boodschap van Jandino Asporaat (41) aan de spelers van Marokko bekijk je hierboven

Badr Hari

Kickbokser Badr Hari (38) heeft er alle vertrouwen in. Het Franse kippetje zal worden gebraden, wat hem betreft.

insta

insta

Rob Jetten

Politicus Rob Jetten (35) wenst het Marokkaanse voetbalteam veel succes. "Shoutout naar al m’n Marokkaanse neven, nichten en andere drerries: veel succes vanavond!"

Soufiane Touzani

Straatvoetballer en YouTuber Soufiane Touzani (36) moedigt het Marokkaanse elftal ook aan. "Dima Maghreb", zegt de Rotterdammer. Dit betekent 'Lange Leve Marokko' of 'Altijd Marokko'.

Nasrdin Dchar

"Weet je wat het is, hoe graag ik ook voor Oranje juich, toch is het met het Marokkaans elftal anders: dit gaat veel dieper", laat acteur Nasrdin Dchar (44) weten op instagram. "Die jongens op het veld representeren iets wat helaas nooit aan mensen met migratie-achtergrond wordt gekoppeld". In gesprek met het AD voegt de acteur toe: "Wat ik echt zo ongelooflijk mooi vind, is de verbroedering wereldwijd. De Arabische wereld, de Afrikaanse wereld, de Aziatische wereld, zelfs Europa kleurt rood."

Numidia

Marokkaans-Nederlandse zangeres Numidia (23) is eruit: ze biedt zichzelf aan als scheidsrechter, dan moet het vast goed komen.

Achmed Aboutlaeb

De Burgemeester van Rotterdam, Ahmed Aboutaleb (61), ook trots. "Uiteraard wens ik het Marokkaanse elftal veel succes. Mooi dat ze zo ver gekomen zijn. Een opsteker voor alle voetbalteams op het Afrikaanse continent", vertelt Aboutaleb aan het AD. "En voor alle voetballiefhebbers met roots in Marokko. Als het team de halve finale wint, kan dat natuurlijk gevierd worden, daar is zeker ruimte voor."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.