Terug

Volg Shownieuws

ZIEN: Zo eet Gaby Blaaser haar aardbeien

ZIEN: Zo eet Gaby Blaaser haar aardbeien

Nieuws

11 juni 2019, 15:31

Gaby Blaaser staat bekend om haar ontelbare pikante kiekjes op Instagram. En ook nu is het haar weer gelukt om haar volgers te trakteren op een sexy foto. De blondine laat zien hoe ze op een hete manier haar aardbeien eet.

Voor elke gelegenheid weet Gaby wel wat te posten. Nu showt ze hoe ze in haar lingerie, badjas en sexy zachte pantoffels één voor één aardbeitje naar binnen werkt, terwijl ze op haar aanrecht zit.

Haar volgers reageren ook volop op de foto. "Je bent een pracht vrouw Gaby♥. wou dat ik er elke dag zo knap uit zag", "Kom je ook een keer zo bij ons op het aanrecht zitten" en "Waarom maak jij je foto’s naakt ofzo", luiden de reacties.

https://www.instagram.com/p/BykNF1FAl7W/

Eerder liet ze al zien hoe ze, in haar stringetje, haar favoriete ontbijtje klaarmaakt. En ook op haar verjaardag deelde ze een prachtige foto. Maar helaas krijgt ze ook heftige bedreigingen voor haar kiezen (zie video).

https://www.instagram.com/p/ByZ6LkfATns/ https://www.instagram.com/p/ByR_gYdgJkU/ https://www.instagram.com/p/Bx7S9rKAZei/ https://www.instagram.com/p/ByFWMZkAZxS/ https://www.instagram.com/p/Bxj38MCBoef/

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.