Terug

Volg Shownieuws

ZIEN: Zo gaat het nu met hondje Yvon Jaspers

Nieuws

30 mrt 2023, 11:50

Yvon Jaspers laat zien hoe het nu met haar hondje Tommy gaat. De trouwe viervoeter van de presentatrice werd vorige week ernstig toegetakeld door een andere hond...

Op haar Instagram Stories deelt Yvon beelden van Tommy en het lijkt erop dat het een stuk beter met hem gaat. Hij kwispelt zelfs weer! "Deze kwispel gaan we vieren", schrijft ze bij de bovenstaande beelden.

"Dankjewel voor al jullie lieve bemoedigende, betrokken berichtjes! Het helpt", zegt ze vervolgens tegen haar bezorgde fans. "We zijn er nog niet, maar komen er wel!"

Dierenarts

De Boer Zoekt Vrouw-presentatrice houdt haar volgers goed op de hoogte van het herstel van haar hondje. "Vandaag weer een dagje dierenarts", schreef ze dinsdag nog bij een foto van de gewonde Tommy. "Alle wonden worden opnieuw gehecht onder narcose. Hopelijk hebben we nu het ergste achter de rug."

Ernstig gewond

Yvon deelde eerder het verschrikkelijke nieuws dat Tommy ernstig is toegetakeld door een andere hond. De presentatrice plaatste een hartverscheurend bericht op Instagram met heftige beelden van de gewonde Tommy. WAARSCHUWING: de video hieronder kan als schokkend worden ervaren.

Hond Yvon Jaspers ernstig toegetakeld
0:31
Hond Yvon Jaspers ernstig toegetakeld

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.