Terug

Volg Shownieuws

ZIEN: Zo zag Big Brother-hunk Dimitri er vroeger uit

Nieuws

13 jan 2022, 19:32

Dimitri is volgens kijkers de hunk van het nieuwe seizoen Big Brother. Was hij altijd al zo knap? Wij duiken in de archieven.

Dimitro Rodaro (27) is door de jaren heen erg actief geweest op social media, dus is een blik in het verleden zo gedaan. Hieronder zie je de oudste twee foto's van Dimitri op Instagram, toen hij ongeveer 22 jaar was.

Er zijn ook nog oudere foto's te vinden op zijn Instagrampagina. Hij deed bijvoorbeeld de ten year-challenge met de onderstaande foto's. Op de linkerfoto was hij 15 jaar oud.

Vorig seizoen

Jill werd door het Nederlandse en Vlaamse publiek verkozen tot winnaar van het vorige seizoen van Big Brother. De Nederlandse nam het op tegen Liese en Nick in de finale van het programma.

De kandidate streed in de laatste minuten tegen Nick, want Liese viel al eerder af. Jill ging met de geldprijs van ruim 70.000 euro naar huis. Beelden van de finale zijn te zien in de video bovenaan deze pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.