Terug

Volg Shownieuws

ZIEN: Zo zag Gaby Blaaser er vroeger uit!

ZIEN: Zo zag Gaby Blaaser er vroeger uit!

Nieuws

1 apr 2019, 10:36

Actrice en influencer Gaby Blaaser is een grote hit op Instagram. Voor haar volgers plaatst zij regelmatig pikante en uitdagende kiekjes. Maar de 32-jarige meid is heel wat veranderd door de jaren heen.

Gaby was een lange tijd een populair SpangaS-gezicht. De blondine speelde de rol van Jolé van Hoogendoorn. Na SpangaS is Gaby te zien in ONM en Sterren Dansen Op Het Ijs. Ook is ze jarenlang een vertrouwd gezicht in Goede Tijden, Slechte Tijden. Na anderhalf jaar komt de rol van Sacha Kramer ten einde. Ze volgde in 2015 Yvonne Coldeweijer op als presentatrice van Campinglife, dat in 2016 tot een einde kwam. Ze deed in 2016 mee aan Expeditie Robinson.

En als we zo naar de foto's kijken dan zien we dat Gaby haar uiterlijk veel is veranderd. Van het onschuldige SpangaS meisje is niet veel meer over. Met haar mooie lange lokken en prachtige lichaam heeft zij zichzelf een compleet nieuwe look aangemeten.

Toen

Nu

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.