Terug

Volg Shownieuws

ZIEN: Zo zag Sarah van Soelen eruit toen ze cocaïne gebruikte

Nieuws

6 jan 2022, 16:52

Sarah van Soelen deelt een eerlijke foto uit haar drugsperiode. Op Instagram vraagt iemand om beelden uit die moeilijke tijd en de sportieve Sarah doet dit gewoon...

"Heb je foto's van jezelf toen je nog wel drugs/alcohol gebruikte?" vraagt een volger aan de ex van André Hazes. Ze stuurt er eentje van enkele jaren geleden en schrijft er het volgende bij.

"Ik zeg je eerlijk, ik heb zeker een leuke tijd gehad", schrijft Sarah erbij. "Maar dat wilde niet zeggen dat ik echt gelukkig was."

Ogen werden dof

"De feestjes, tuurlijk was dat leuk", zegt de influencer eerlijk. "Alleen ik merkte dat ik mezelf steeds meer ging verdoven om maar niet te voelen. Het verdriet en de pijn die ik had."

"Ik ging steeds meer feesten. Drinken en gebruiken. Mijn ogen werden dof en ik was op een gegeven moment helemaal op! Het is en blijft een sluipmoordenaar."

"Dit is een foto van ongeveer 4 jaar geleden. Een totaal andere Saar! Ik ben zo blij dat ik deze stap heb gemaakt 2 jaar geleden!" sluit Sarah af.

Drugsverleden

Ook reageert de influencer op een andere vraag. Eentje die over haar drugsverleden gaat. Sarah laat weten dat ze onwijs trots op zichzelf is dat ze ondanks het bewogen jaar niet is teruggevallen. "Ik ben erg trots op mezelf dat ik er geen moment aan gedacht heb om weer te gaan drinken of gebruiken. (...) Ik voel mij er goed en sterk bij."

Babynieuws

Een paar uur voor het vragenrondje deelt Sarah nog gelukkig babynieuws. Je ziet het in de video hieronder.

Sarah van Soelen deelt babynieuws
0:14
Sarah van Soelen deelt babynieuws

(bron foto's: Instagram / Sarah van Soelen)

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.