Terug

Volg Shownieuws

ZIEN: Zo ziet de vrouw van Nielson er nu uit

Nieuws

19 dec 2022, 20:10

Nielson is alweer zes jaar gelukkig getrouwd met zijn jeugdliefde Hanna. Toch is zij eigenlijk nooit te zien in de media. Als je je afvraagt hoe zij eruit ziet, hebben wij het antwoord!

Op 2 september 2016 stapten Hanna en Niels met elkaar in het huwelijksbootje. Op Instagram deelde 'Nielson' trots het nieuws, waarbij hij schreef: "Vanaf nu is 2 september 2016 de belangrijkste datum in mijn leven. Op deze prachtige dag ben ik getrouwd met de beauty & de brains! Negen jaar lang was Hanna mijn vriendin en nu mag ik haar mijn vrouw noemen. Ik ben nog nooit ergens zo trots op geweest."

Op zijn Instagram-pagina is Hanna niet te vinden, maar op zijn TikTok is een zeldzaam filmpje te vinden van Nielson en zijn vrouw. Op het filmpje van twee maanden geleden genieten ze samen van een Harry Styles-concert.

Je ziet het in de video bovenaan de pagina.

Onhandige actie

Eerder dit jaar had Nielson nog een onhandige actie gedaan. Hij had zijn linker neusvleugel kapot geknipt met een nagelknipper. Meer hierover zie je in de video hieronder.

Onhandige actie van Nielson
1:03
Onhandige actie van Nielson

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.