Terug

Volg Shownieuws

ZIEN: Zoontje Douwe Bob weet niet wat hij ziet

Nieuws

25 okt 2022, 17:50

Terwijl Douwe Bob en zijn zoontje Elias samen naar de buis zitten te turen, kijkt de kleine jongen ineens wel heel verbaasd. Aan zijn blik te zien weet hij niet wat hij ziet...

In bovenstaande video is te zien hoe kleine Elias geniet van het tv-programma Bumba. Met grote ogen tuurt de hij naar het scherm.

In mei zijn Anouk en Douwe ouders geworden van Elias. Onlangs deelde Anouk nog een te schattige video waarop te zien was dat vader en zoon samen in slaap vielen. De beelden hiervan zijn te zien in onderstaande video. 

Douwe Bob en zoontje Elias
0:09
Douwe Bob en zoontje Elias

Douwe en Anouk zijn eerder een lange tijd samen geweest, maar toen de relatie strandde bleek Anouk in verwachting te zijn. In de periode dat het stel uit elkaar was, heeft Douwe Bob twee dochters gekregen bij twee andere vrouwen.

De zanger liet zijn fans al eerder een schattig kiekje zien van zijn eerste dochter Bobby Lou. Samen met Loes van Delft is hij in december vader geworden van Bobby Lou. De zanger heeft minder contact met de moeder van zijn tweede dochter.

Douwe Bob is in de wolken met de geboorte van zijn dochtertje
0:41
Douwe Bob is in de wolken met de geboorte van zijn dochtertje

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.