Terug

Volg Shownieuws

ZIEN: Zoveel kilo is Teun Föhn afgevallen

Nieuws

28 okt 2023, 17:22

Teun Föhn maakt er geen geheim van dat hij flink aan het sporten is geslagen (zie video). Al dat sporten lijkt nu zijn vruchten af te werpen...

De URK!-ster deelt op zijn Instagram een video vanuit de sportschool. "Als zelfs Albert Snoek ziet dat je bent afgevallen", grapt hij onder de video. Teun meldt dat hij maar liefst 10 kilo is afgevallen. "Zo trots op mezelf. Tien kilo afgevallen. Ik sport veel en ik let op mijn voeding."

Een leuke man in zijn leven

Eerder liet Teun aan het weekblad Story weten dat er een heel leuke man in zijn leven is op dit moment. De URK!-ster wilt het nog geen relatie noemen, maar het lijkt dus de goede kant op te gaan.

De reality-ster was zestien jaar samen met Richard, ze zijn zes jaar geleden uit elkaar gegaan omdat Richard verliefd werd op een ander. "Richard en ik hebben elkaar na de breuk nooit meer gezien. Een gezamenlijke vriendin uit die tijd heeft toevallig sinds kort weer contact met hem. Ik zou eigenlijk weleens een gesprek met Richard willen. Ik ben benieuwd of hij destijds de juiste keuze heeft gemaakt, of hij nu gelukkig is."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.