Terug

Volg Shownieuws

Zijn dit de opvolgers van de Toppers? 'Wij nemen het gewoon over'

Nieuws

20 nov 2022, 12:23

De opvolgers van de Toppers zouden zomaar eens gevonden kunnen zijn. Tijdens de editie van 2022 treden de zoons van René Froger en Jeroen van der Boom samen op en absoluut niet onverdienstelijk. Zelf hebben ze wel oren naar een vaste plek binnen de formatie...

Luuk en Maxim doen samen een boyband medley, waarin onder andere hits van Take That en Backstreet Boys voorbij komen. Het is voor beide jongens niet de eerste keer dat zij op het Toppers-podium staan. "Vijf jaar geleden heb ik het nog samen met papa gedaan en om dit nu vijf jaar later met ‘Max’ te doen is echt fantastisch", zegt Luuk van der Boom tegen RTL Boulevard.

Maxim Froger: "Eerst was ik bloednerveus, want hij kan dansen, daar wordt je helemaal bang van. Ik ben een soort stijve hark daarnaast. Maar uiteindelijk heeft hij me er doorheen gesleept."

En het smaakt duidelijk naar heel veel meer. Maxim zegt namelijk: "Over vijf jaar nemen wij het gewoon over. Dat komt helemaal goed. Ja toch?" Luuk is het met hem eens, al zegt hij iets meer bescheiden: "Ik hoop het, ik hoop het maar."

50 keer ArenA

Het is zondag alweer de vijftigste keer dat de Toppers in een volle Johan Cruijff ArenA optreden. In de video's bovenaan de pagina en hieronder zie je meer over het 'meezingfeest van het jaar'.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.