Terug

Volg Shownieuws

Zijn Gaby Blaaser en Jasper Cillessen een liefdessetje?

Zijn Gaby Blaaser en Jasper Cillessen een liefdessetje?

Nieuws

26 juni 2019, 14:30

Wat speelt er tussen de sexy Gaby Blaaser en voetballer Jasper Cillissen? Op beelden in de nieuwe Story is te zien hoe de twee het erg gezellig hebben in een beachclub. Is er liefde in het spel?

In de Cabana Beachclub op Curaçao lijken de twee samen de bloemetjes buiten te zetten. Volgens een bron van weekblad Story waren de soapster en voetballer 'overduidelijk' aan het flirten en verleiden. Het schijnt zelfs zo te zijn dat ze samen de tent hebben verlaten.

Gaby ontkent de geruchten niet. Aan Shownieuws laat ze weten: "We kennen elkaar en kwamen elkaar tegen op Curaçao, maar voor de rest kunnen we er niet veel over zeggen." De afgetrainde soapster is verbaasd over de snelheid waarmee geruchten over haar verspreiden: "Mensen weet altijd meer dan ikzelf."

Jasper zelf heeft inmiddels ook over de geruchten gehoord. "Ja, ja, ik heb hem er wel even over gesproken", laat Gaby weten.Eerder werd de voormalig GTST-actrice al gekoppeld aan Rodney Sneijder, nadat ook zij samen gespot waren op een feestje. Daarnaast had ze het eerder heel gezellig met Temptation-verleider Jaimy.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.