Terug

Volg Shownieuws

Zingt Selena Gomez hier over haar ex Justin Bieber?

Zingt Selena Gomez hier over haar ex Justin Bieber?

Nieuws

23 okt 2019, 08:51

Selena Gomez heeft eindelijk nieuwe muziek uit. Vannacht is haar nieuwe nummer Lose You To Love Me uitgekomen en het is een heel persoonlijk nummer. En haar fans weten het zeker: deze track gaat over haar ex Justin Bieber.

Zo wijzen ze naar de volgende lyrics: ‘In two months, you replaced us. Like it was easy’. Maar ook de lyrics ‘And now the chapter is closed and done’ zouden duiden op de keuze op de release van het nummer nu, net nadat Justin in het huwelijksbootje is gestapt met Hailey Baldwin. Het nummer gaat dan ook over het opnieuw herkennen van jezelf na afloop van een relatie. En mocht het nou net zo zijn dat Selena’s relatie met Justin Bieber vorig jaar maart ten einde kwam, in juni dat jaar kreeg Bieber alweer een relatie met Hailey Baldwin.

Selena heeft na de breakup weinig losgelaten over haar liefdesverdiet. Maar deze song lijkt haar eerste openbare reactie op haar liefdesperiode sinds het officieel uit is met Bieber.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.