Terug

Volg Shownieuws

Zo gaat het met ernstig gewonde 'Romana'!

Zo gaat het met ernstig gewonde 'Romana'!

Nieuws

6 jan 2020, 15:27

Debora, die we vooral kennen als Romana uit de clips van Zanger Rinus, is vorige week ernstig gewond geraakt. Haar manager vertelt hoe het inmiddels met haar gaat!

''Ze knapt langzaam op en wordt prima verzorgd in het brandwondencentrum,'' vertelt hij aan Shownieuws. ''De komende weken zal moeten blijken hoe de huid zich herstelt en wat de verdere stappen zijn.''

Tijdens het aansteken van een sigaar vatten haar gezicht en haar haren vlam. Ze moest daarom direct met de ambulance naar het ziekenhuis worden afgevoerd. Ze ligt op dit moment nog altijd in het brandwondencentrum.

Rinus werd enkele maanden geleden alweer vijftig jaar. De zanger was in de 'Tens' razend populair door zijn vele aanstekelijke hits. De meest bekende is wel 'Toeter Toeter Toeter Toeter Toeter Toeter, met Romana op de scooter!' Geniet hieronder nog even van de clip, die meer dan een miljoen keer werd bekeken.

https://www.youtube.com/watch?v=-dn7FtPVvoA

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.